Τρίτη 3 Μαΐου 2011

λουλούδια και η συμασία των χρωμάτων τους

Κάθε χρώμα του λουλουδιού συνδέεται με ορισμένα συναισθήματα και διαθέσεις. Εκφράζει μια έννοια των σχέσεων.

* Κόκκινο: Ένα κόκκινο λουλούδι είναι ένα από τα αγαπημένα της νεολαίας, δεδομένου ότι αντιπροσωπεύει μια ουσία των συναισθημάτων όπως η αγάπη και το πάθος. Είναι επίσης ένα σύμβολο του θάρρους, την επιθυμία, τον θαυμασμό, τη σταθερότητα και το σεβασμό. Ένα κόκκινο λουλούδι είναι ένα δείγμα της νεολαίας και του ενθουσιασμού.
* Κίτρινο: Ένα κίτρινο λουλούδι είναι ένα σύμβολο της ευτυχίας, τη φιλία, τον ενθουσιασμό, την πολυτέλεια, την επιτυχία, την υπερηφάνεια και την προδοσία.Αντιπροσωπεύει επίσης την ζήλια.
* Πορτοκαλί: Μπορείτε να αντιπροσωπεύουν την αγάπη σας ισχυρό, ή μια ικανοποίηση για την επίτευξη της επιτυχίας μέσω μιας πορτοκαλί λουλούδι. Είναι επίσης μια ένδειξη της επιθυμίας και του ενθουσιασμού. Αυτό ζωντανά χρώματα μεταφέρει την ικανοποίηση, την εμπιστοσύνη και το πάθος για ζωή.
* Πράσινο: Αυτό το αναζωογονητικό χρώμα αντιπροσωπεύει την ανθεκτικότητα, τη νεολαία, την υγεία και την καλή τύχη. Τα πράσινα λουλούδια στέλνετε ένα μήνυμα της ευχαρίστησης, της ανανέωσης και αισιοδοξίας.
*Άσπρο: Το άσπρο χρώμα απο μόνο του είναι ένα σύμβολο της ειρήνης και της καθαρότητας. Είναι σύμβολο της αγνότητας, της ταπεινοφροσύνης, της αθωότητας και της σιωπής. Εκπροσωπεί τα ουράνια, ευσεβείς και ειλικρινή συναισθήματα. Τα λευκά άνθη αποτυπώνουνί μια κομψότητα και σεμνότητα.
* Ροζ: Τα κομψά ροζ λουλούδια προσελκύουν τους εραστές. Το ροζ είναι το χρώμα της αγάπης. Και ως εκ τούτου, προσφέροντας ένα ροζ λουλούδι εκφράζετε την αγάπη και το πάθος σας για το άλλο άτομο. Ένα απαλό ροζ λουλούδι είναι ένα σύμβολο της λεπτότητας, ευγένειας, χάρης, και του θαυμασμού αλλά και της εμπιστοσύνης. Ενώ ένα σκούρο ροζ λουλούδι αντιπροσωπεύει τα συναισθήματα, όπως η ευγνωμοσύνη και η εκτίμηση.
* Λιλά: Ένα λουλούδι λεβάντας αντιπροσωπεύει την ομορφιά, τη μοναξιά και το θαυμασμό. Τα άνθη σε λιλά αποχρώσεις είναι σύμβολο χάριτος, φινέτσας και της κομψότητας.Τα άνθη λεβάντας μεταφέρουν ένα μήνυμα γυναικείας ομορφιάς.
* Ροδακινη: Αν θέλετε να εκφράσω τη συμπάθειά σας, τη φιλία ευγνωμοσύνη ή πραότητα, τότε μπορείτε να προσφέρετε ένα ροδακινή λουλούδι.
* Μοβ: Αυτό το χρώμα συνδέεται με την αμοιβή και την τελετή. Το μοβ λουλούδι είναι ένα δείγμα της υπερηφάνειας, της αξιοπρέπειας και της επιτυχίας. Το μοβ άνθη αντιπροσωπεύουν θαυμασμό και επίτυχία.
* Μπλε: Το μπλε άνθη μπορεί να μειώσουν τις έγνοιες και το άγχος.Αντιπροσωπεύουν γαλήνη, τη διαφάνεια και την ειρήνη.. Ένα μπλε λουλούδι προσφέρει μια επίδραση ψύξης. Είναι ένα τέλειο δώρο που προωθεί η μούσα του καλλιτέχνη, ποιητής ή μουσικός.Τα μπλε λουλούδια μπορούν να είναι ένα μοναδικό δώρο για την τόνωση της έμπνευσης.














1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστω για τις πλιροφοριες σχετικα με τα χρωματα. Θα ηθελα αν ειναι ευκολο να μαθω την ονομασια του πορτοκαλι λουλουδιου της προτης φωτογραφιας. Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή